Zuhanykabin vagy fürdőkád?

A cím már sejteti, hogy nagy különbség van a kettő között. De mitől függ, hogy zuhanykabin vagy fürdőkád kerüljön beépítésre? Tulajdonképpen teljesen mindegy, csak attól függ, hogy mekkora a a rendelkezésre álló hely vagy ki mit szokott használni. Sokszor lehet tapasztalni, hogy a férfiak inkább zuhanyoznak, a nők inkább fürdenek. Egy kisebb helységbe értelem szerűen csak zuhanykabint érdemes betervezni. Ez nem csak helymegtakarítás szempontjából kiemelten fontos, hanem egy kisebb helységben sokkal jobban is mutat. Ha nagy szobáról van szó, akkor akár olyan megoldások is szóba jöhetnek, mint a térben álló fürdőkád. Ez az elhelyezés nagyon deisgn-os, de rengeteg helyet foglal.

Egy egyszerűbb hétköznapi tisztálkodáshoz tökéletesen megfelel a zuhanykabin is, itt egyszerűbben lehet esetleg növényeket locsolni, viszont a nagyobb, pihentetőbb fürdőzés esetén és ha van elég hely érdemes egy fürdőkádat is becsempészni az enteriőrbe.

Ha egy szakértő csapatnál szeretne vásárolni, akkor irány a Mediterrán Kerámia és rendezze be álmai fürdőszobáját még ma!

Szólj hozzá!